За връзка с нас: +359 82 820 772; +359 82 820 774

 

За поредна година РИОСВ - Русе отличи автори в Националния конкурс „Да уловиш мига“

РИОСВ-Русе отличи с грамоти и предметни награди участници в Националния конкурс  „Да уловиш мига - 2023 г.“. Конкурсът се организира и провежда за осма поредна година от Основно училище „Отец Паисий“ -  Русе, с партньорството на екоинспекцията. На церемония днес в училището специална награда получи Ивайла Анчева от III а клас на училището - домакин. Останалите отличени автори в категория рисунка са Йоанна Илиева и Марая - Стефани Димитрова от Арт клуб „Цветно“ при Младежки дом „Захари Стоянов“ гр. Добрич и Симона Тутекова от ЦПЛР ОДК „Гея“ - гр. Ловеч. В категория снимка, специалната награда е присъдена на Сава Даниел Стефонов, възпитаник на ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров“ – гр. Севлиево.

Изложба с отличените автори в тазгодишното издание на конкурса „Да уловиш мига“   ще бъде подредена във фоайето на РИОСВ-Русе в началото на следващата година.

Пълният списък на отличените автори е публикуван на интернет страницата на училището:  https://www.otetzpaisii.com/

ОУ „Отец Паисий“ гр. Русе има 157 годишна история с традиции и постижения. Богатство на училището са талантливите ученици с изявени способности в областта на математиката, изобразителното изкуство, английският език, информационните технологии и спорта.

Последно променена в Вторник, 21 Ноември 2023 13:25
Оценете
(0 гласа)

Галерия